Houd grip op uw financiële situatie, nu en in de toekomst

de kans is groot dat u dit herkent...

Verzekeringen, hypotheek, lijfrentes, pensioenvoorzieningen. U heeft zonder twijfel ooit één of meerdere van deze financiële producten aangeschaft.  Waarschijnlijk is er in de loop van de tijd nog wel het een en ander bijgekomen waardoor uw pakket aan financiële voorzieningen er inmiddels uitziet als een lappendeken.

Afzonderlijk zijn de zaken goed geregeld maar sluiten de producten wel goed op elkaar aan en passen ze nog bij de actuele situatie? En hoe zit het in de toekomst?


Mutsaers Advies beantwoordt deze vragen en helpt u de zaken te ordenen zodat u een weer een helder beeld krijgt. Vanuit onze onafhankelijke positie adviseren wij u objectief. Of het nu om uw pensioen, hypotheek,verzekeringen of een combinatie daarvan gaat, met ons advies houdt u grip.


Gratis financiële tips

Mutsaers Advies publiceert 3 à 4 maal per jaar nieuws en tips op het gebied van financiële planning, verzekeringen, hypotheken en sparen. Het maakt niet uit of u wel of geen klant van ons bent, onze tips zijn voor iedereen gratis te downloaden.

 

 

Bespaar geld met een onafhankelijk hypotheekadvies

Onderzoek van MoneyView toont aan dat consumenten die bij een bank een hypotheek afsluiten, ondanks de lagere adviestarieven (veel) meer geld kwijt zijn door een beperkt aanbod van overlijdensrisico-
verzekeringen en de hoogte van de rentepercentages.

Lees meer...

Waarom de ondernemer geen AOV verzekering heeft

Uit onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) blijkt dat 54% van de zelfstandige ondernemers zich niet heeft verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Men vindt de premie te hoog en de polis te ingewikkeld.

Lees meer...

Wij bellen u

itfirmaet.dk